Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over Woensdag: druk maar ook ontspannend dagje

Vanochtend vroeg werd ik al ge-appt door mijn grote broer of ik even in de weekplanning van ons mam wilde duiken. Dus eerst een heel document gemaakt met alle dagen en wanneer het wijk team er was of het blokzorg team. En daarna gekeken wat we misten en wat we zelf nog konden invullen. Tussendoor belde mijn moeder zelf nog op. Ze klonk goed en helder. Zo blij dat we die morfine en Oxycodon gestopt hebben. Ook moet ik weer een andere alarmering laten installeren. En morgen de andere opzeggen. Ik had mijn golf ochtend al afgezegd want wist al dat ik dat niet ging halen. En toen moest ik nog opschieten met douchen en ontbijten want ik had s’middags massage. Bij de vrouw van een neef van Willem. Ik kom hier nu enkele jaren naar volle tevredenheid. Echt een cadeautje!

Ze moest flink aan de bak om mijn schouders en nek weer los te krijgen. Tja met al die stress om ons mam was dat niet gek natuurlijk.

Daarna snel bij de Action geweest en toen belde Mandy of ze even langs mochten komen: tuurlijk gezellig toch! En nadat ze weer weg waren heb ik snel dit kaartje gemaakt. Ik had deze Sweet Citrus bundel al even in huis maar nog niet mee kunnen spelen. Vandaag dus wel. Super leuke stempelset maar die Embossing folder is echt geweldig en er zitten ook nog stansen bij.

Kijk hoe diep de Embossing folder reliëf aanbrengt. Ik heb kleur aangebracht met de mini Blending Brushes. En de vruchten daarna met Stampin Dimensionals opgeplakt.

De achtergrond heb ik gestempeld met de kleine bloemen uit de stempelset in de nieuwe kleur : lemon lolly .

Alle gebruikte producten kun je bij mij bestellen ik help jou graag!

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s