Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vrije Vrijdag: veel geregel weinig Stampin’Up! Tijd helaas.

Vannacht viel ik pas rond 02.30 uur in slaap dus mocht ik van mezelf uitslapen. Ik was net op om 09.30 uur toen er aan de deur gebeld werd en mijn vriendin Aggie voor de deur stond. Zij had al gesport en kwam iets afgeven. Wij gaan samen op F1 trips en vakantie dus had mij wel vaker in pyjama gezien dus kwam ze even gezellig binnen. Effe bijgekletst en daarna kon ik me wassen en aankleden. Vandaag moest ik een hoop dingen weer regelen voor ons mam. En wachten tot je geholpen wordt aan de telefoon vind ik zo zonde van mijn tijd. En toen moest ik het ook nog eens via de website doen. Daarna nog 2 instanties op de hoogte gebracht en tussendoor mijn moeder en later nog mijn zus aan de telefoon gehad. Ook had ik net alles geregeld met het zorg wijkteam toen ik opeens van een andere zus te horen kreeg dat ze niet de donderdagen naar ons mam kon gaan maar de woensdagen. Okee ik weer met de casemanager gekeken hoe we het konden verschuiven. Hadden we alles weer rond, appt mijn oudste broer oh wij gaan wel op de Donderdagen. Superlief maar weer een verandering. Nou ik heb het laten staan want ik denk die case manager krijgt een punthoofd van mij. Zoals het schema er nu uitziet zijn de meeste dagen vol gepland met thuis zorg of wij de kinderen. Alleen de vrijdag, zaterdag en zondag hebben maar 2 zorgmomenten ipv 4 dus dat moeten we onderling opvullen. Willem en ik gingen altijd al op dinsdagavond maar nu dus iedere week. Ik had op een bepaald moment vandaag gewoon vierkante ogen van op de laptop of telefoon kijken. Gelukkig nog even kunnen knutselen om mijn hoofd leeg te maken.

Dit subtiele kaartje is het geworden. Ik heb eerst een mat van Badic White cardstock door de Embossing folder gehaald. Daarna met een mini Blending Brush de binnenkanten van de citroenen geel gekleurd met de Lemon Lolly inkt.

Daarna met een stuk Crushed Curry een banner gemaakt en met Versamark en wit Embossing poeder de tekst ge-heatembossed. Wat Iridescent Rhinestones Basic Jewels opgeplakt voor de Blingbling. En mijn kaartje was klaar.

Vanavond gaan we naar de voetbal wedstrijd van onze Dennis: de nummer 1 tegen de nummer 2. Dus dat wordt een spannend potje. Morgen gaan Willem en ik naar ons mam, voor Moederdag want zondag vier ik zelf Moederdag met mijn kids. Moet nog wel een kaartje maken dus ga gauw dit blog erop knallen en weer knutselen.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s