Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Zie zo Zaterdag: “moeder” moederdag

Vandaag was een dag met een gouden randje. Dit had ik een maand geleden niet durven dromen. Toen zag het er zo slecht uit voor ons mam, maar de behandeling en het stoppen met de morfine en zware pijnstillers hebben haar echt goed gedaan. We hebben haar opgehaald om 12.00 uur en net om 22.00 uur zijn we bij haar weggereden.

We begonnen met een heerlijke lunch bij Cis in Boxtel. Ze heeft echt gesmuld van alles en we zaten heerlijk buiten want Pieter stuurde zijn mooie zonnetje.

Daarna zijn we naar Eindhoven gegaan naar de Toko Sang Lee. Ons mam keek haar ogen uit. Zoveel verschillende soorten kroepoeks en bamisoep

We hebben lekkere spekkoek gekocht en drie gerechten die bij de bami pasten die ik s’avonds wilde maken. Daarna zijn we naar de markt gegaan. Dat vond ze ook geweldig. Er was een aardige marktkoopman die riep “mama jij moet proeven” en gaf haar blauwe bessen “dat is goed voor u”. Toen Willem zei dat ze 94 was, ging de marktkoopman een zakje fruit voor haar vullen. Voor de knapste 94 jarige mama. Ons mam straalde. Gouden moment.

Ze hield het zakje vast alsof het een kostbaar bezit was. Daarna gingen we naar huis om lekker in de zon te zitten. Ze genoot van de vissen vooral onze Koi kon ze goed zien

Mandy Gert Jan en Koda kwamen nog even langs en ook Nick en Bibi waren thuis. Dat vond ze natuurlijk fantastisch. Daarna heb ik lekkere bami voor ons gekookt en daar heeft ze weer van gesmuld. Als afsluiting van deze super dag zijn we naar Pieters graf geweest. Daar was ze al even niet geweest, dus blij dat ze er nu zelf weer naar toe kon lopen.

Toen hebben we haar thuis gebracht, ik de post en de mail bekeken, haar steunkousen uitgedaan en de medicijnen gegeven. Ze bedankte ons voor de hele fijne dag en ik ben zo dankbaar dat we deze “moeder” Moederdag samen mochten vieren. Morgen heb ik mijn eigen Moederdag en komen bijna alle kids. Daar geniet ik ook van maar na de afgelopen stress volle weken, vol met zorgen om mijn moeder, was vandaag een groot cadeau.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s