Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dies Dinsdag: verjaardags kaart met de Een rondje Gelukwensen bundel

Vandaag hadden we eigenlijk feest van mijn nichtje die 22 werd. Helaas werd Lara ziek wakker en moest het feestje worden afgelast. Daardoor had ik wel opeens tijd over en kon ik mijn restjes bakken uitzoeken. Wat een werk is dat. Vroeger bewaarde ik alles maar nu gingen alle kleine stukjes hup de papierbak in. En de grote stukken in de zakken waar de hele pakken cardstock inzitten.

Ik was zo druk bezig dat ik bijna vergat om een kaartje te maken. Ik had een basiskaart Crushed Curry in mijn handen dus die heb ik eerst bestempeld met het ijsje. Op een rest stukje Basic White het ijsje gestempeld en ingekleurd en toen de rand er omheen gestempeld.

Om het kaartje meer dimensie te geven heb ik de kaart nog door 1 van de drie basis 3D Embossing folders gehaald. Deze structuur deed me denken aan een ijsco hoorn. Vandaar mijn keuze. Het rondje heb ik uitgeponst met de bijbehorende 23/8 “ cirkel pons. Wat matte dots erop ( helaas retired) voor de Blingbling en mijn kaartje was klaar!

Als je op de link hieronder klikt kom je rechtstreeks bij het product in mijn onlineshop:

https://www.stampinup.nl/products/een-rondje-gelukwensen-productpakket-nederlands?demoid=5033120

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s