Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over Woensdag: verjaardags kaart : relax

Dit kaartje was ik vergeten hier te laten zien. Dit was voor mijn blonde schoonzus Willemijn. Zij is verloskundige en altijd druk in de weer. Dus vond ik dit een zeer toepasselijk kaartje en tekst.

En nadat ik vandaag weer naar ons mam was geweest dacht ik: misschien ook wel een goed idee voor mijzelf: relax. Op de flat niks van de zon mee kunnen pikken dus nu schrijf ik deze blog onder de veranda in korte broek lekker in de zon! Dat doet een mens zo goed: zonne-energie!

Morgen is Willem lekker vrij en gaan we klussen. De bank moet nog geschilderd en we willen nog een muur in onze slaapkamer schilderen. Ik heb een bus Petrol gekocht kijken hoe dat staat. Voor €8,48 durf ik die gok wel aan. ( Action)

En na het klussen lekker relaxen in de jacuzzi. Strak plan! Misschien dat we vanavond al gaan ontstressen. Beide zonen zijn aan het werk dus Willem en ik even kinderloos hihi. Fijne avond! Morgen geen blog ivm vrije dag.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s