Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote Zondag: een opgeruimd huis geeft een opgeruimd hoofd

Toen ik dit bericht schreef zag ik ook de quote: een opgeruimd huis is een teken van een verspild leven. Nou daar ben ik het dus niet mee eens. Tuurlijk hadden we de afgelopen vier dagen lekker niks kunnen doen maar nu geeft het zoveel rust. Voortuin is weer gedaan. Achtertuin ook. Bankje staat te pronken.

En Willem heeft zelfs de deur en het raam van de schuur geschilderd en mijn dienblad. Ik zit nu heerlijk in de tuin te genieten. Gisteravond waren twee van onze liefste vrienden op bezoek geweest en hebben we tot laat buiten gezeten met het haardje aan: genieten!

We waren super moe maar blij dat het eerste deel van de schuur klaar is. Wat een ontploffing was het gisteren.

Alles uitgesorteerd, gepoetst en teruggezet met labels op de dozen want de jaren gaan tellen en onze geheugens worden minder. Het gangetje staat vol met zooi wat weg moet en in de garage staat een stapel wat naar het Goed kan en een tweede leven krijgt.

Ik twijfel of we zo nog even doorgaan, wil het eigenlijk af hebben maar mijn handen doen zeer. Dus misschien toch maar een weekje uitstellen. Vanmiddag met andere lieve vrienden met hun Cabrio rijden en s’avonds nog een verrassing voor haar verjaardag. Dus lekker vooruitzicht. Ik wens iedereen een heerlijke zondag toe. Hopelijk kom ik volgende week weer aan knutselen toe en lukt het ook om een filmpje op te nemen. Zaterdag is de video hop en ik wil eigenlijk weer mee doen maar even kijken hoe het loopt. Afgelopen vrijdag moesten we ook onverwachts naar ons mam want haar tv deed het niet. Komen we daar had iemand de verkeerde afstandsbediening gebruikt. Philips tv werkt niet met een Samsung afstandsbediening. Maar eer we de goede hadden gevonden. Ach ja: the things we do for love.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s