Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke Maandag: rondjes stempelen

Deze week wil ik de bundel Een rondje gelukwensen in de hoofdrol zetten. Zo’n mooie bundel! Ik heb drie In Colors van 2022-2024 gebruikt: Sweet Sorbet ( ook het cardstock gebruikt voor de basiskaart), Parakeet Party en Orchid Oasis. Omdat ik nog iets miste heb ik de vlinder uit de stempelset Happy Hedgehog gebruikt.

Ik heb de halve bloemen krans stempel gebruikt en er rondjes mee gestempeld op een mat van Basic White. Daarna de tekst in Orchid Oasis en de lege plekken opgevuld met de streepjes stempel met Parakeet Party inkt.

Voor de Blingbling de Vlindertjes van geborsteld messing gebruikt. De linkse zit misschien op een gekke plek maar ik moest een vlekje wegwerken. Ik vind het een lief kaartje geworden en leuk om zo een hele krans te kunnen stempelen.

Gisteren zijn we met onze vrienden Aggie en Geert met hun Cabrio gaan rijden. Ik wilde geen grote tas mee dus mijn mooie Bermuda Bay tas gebruikt en kijk die nu perfect bij mijn nagels passen. Het was echt een dag met een gouden randje. Heerlijk weer, de wind had vrij spel met onze haren maar door de zon was het helemaal niet koud. We zijn naar Heusden gereden daar was het druk want er was kermis. Even wat gedronken en toen naar Eindhoven gereden. Als verrassing nog voor haar verjaardag namen we Aggie mee naar Miss Paddle.

Echt zo lekker gegeten! Heel leuk om samen zo’n grote flamkuchen te delen. We hebben verschillende soorten geproefd en we vonden de Aladin de lekkerste. Maar de zoete met appel was ook fantastisch! We hebben ook al plannen gesmeed voor de grote vakantie: road trip Italië deze keer. Wat boffen wij toch met onze vrienden!

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s