Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dies Dinsdag: verjaardags kaart voor lieve vriendin

Deze week staat de” Een rondje gelukwensen” bundel in de hoofdrol. Vandaag heb ik ook de bijbehorende 2 3/8” pons gebruikt. Mijn vriendin Angeline werd 60 dus daar moest een mooi kaartje voor komen. Voor de Teamswap die mijn teamgenootje Frederique geregeld had, hadden we een leuke funfold. Dus deze meteen gebruikt. Het kaartje voor mijn Swap maatje kan ik nog niet laten zien want die is vandaag op de post gegaan.

Superleuk model toch? ik heb de bloemen nu niet als krans gestempeld maar als een slinger. Omdat ik nog geen Dsp heb, heb ik gekozen voor de basis Embossing folders. Ik heb een stuk Basic White door de folder gehaald en met de Blending Brush kleur aangebracht. Daarna de tekst gestempeld en uitgeponst. De cijfers komen uit de fantastische stansen set: Alphabet a la mode dies. Zo’n mooi lettertype: heel rank en slank en in een mooi formaat. Echt een musthave!

Bij bovenstaande foto zie je dat er iets verborgen zit achter het losse voorpaneel.

De tekst “ een fijne verjaardag “ en ook weer uitgeponst en precies zo geplakt dat hij gelijk loopt met de bovenliggende cirkel. Je zou met een potlood de cirkel kunnen omlijnen maar ik heb het op het oog gedaan. Mijn vriendin en ook haar man vonden het een mooie kaart. Dus missie geslaagd. Eens kijken wat er morgen uit mijn handen komt. Dadelijk ga ik met de trein naar Eindhoven daar wacht Willem op mij en dan rijden we naar ons mam. Gezellig samen eten en ik neem dan de zorgtaken over tot s’avonds. Ik heb een spel bij : Rummikub xl dus hopelijk ziet ze dat. Jullie lezen het hier wel.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s