Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over Woensdag: kaart uit de verjaardagskaart organizer kit en de bundel Een rondje gelukwensen.

Deze leuke kaart had ik zo gemaakt. De basis is namelijk een kaart uit de Verjaardagskaartenorganizer kit. Echt een geweldige kit met mooie kaarten en een geweldig album om ze erin te bewaren en per maand de jarigen op te schrijven.

Hieronder zie je de beschrijving van de kaart. Ik heb alleen het rondje toegevoegd en het voorgedrukte label bovenaan geplakt. De kleuren Soft Succulente en Evening Evergreen zijn helaas retired maar gelukkig hebben we nu Lost Lagoon en Soft Seafoam die er ook goed bijpassen.

Ik heb eerst de cirkel tekst gestempeld in Lost Lagoon en toen met Memento Tuxedo Black het ijsje. Deze heb ik met de Stampin Blends en Soft Seafoam ingekleurd. Om de Soft Seafoam terug te laten komen heb ik over de tekst Van harte gefeliciteerd nog wat gekleurd met de Soft Seafoam Stampin Blend. Lekker uit de losse pols.

Super leuk kaartje toch?! En easypeasy. Deze kaart kan voor een man en voor een vrouw gebruikt worden en zelfs voor kinderen.

De binnenkant heb ik bestempeld met teksten uit de stempelset Een rondje gelukwensen. En bij de Verjaardagskaartenorganizer zitten ook bijpassende enveloppen. Super leuk dus. Beide producten kun je bij mij bestellen of kopen in mijn onlineshop.

Gisteravond een heerlijke avond met ons mam gehad. Eerst naar de friettent gewandeld want het was heerlijk weer.

Daarna lekker gesmuld, mama had een friksndel en Willem een frikandel Xxl. Echt niet normaal.

Nog even door de Jumbo gewandeld want het winkelcentrum is vernieuwd dus vond mama dat leuk om alles te bekijken. Thuis heb ik haar nagels geknipt en gevijld, de post bekeken en toen hebben we samen Rummikub gespeeld. Ze vond het geweldig dat ze dit nu weer kon omdat ik een Xl versie heb gekocht. Zo genoten en gelachen tijdens het spelen. Ze kijkt nu al uit naar de volgende keer. Wij gaan nu voortaan iedere dinsdag avond naar haar toe. Heerlijk dat dit nog kan, daar had ik vorige maand echt mijn twijfels over. Toen ging het zo slecht met haar. Dus genieten van deze extra tijd samen.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s