Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes Donderdag blog: the Love Treats kit in combinatie met de “Een rondje Gelukwensen” bundel.

Ik heb deze mooie kit al even in huis. Ik had eigenlijk met Valentijnsdag deze willen gebruiken maar het kwam te laat binnen en ik had toen al een ander idee. Maar deze kit is niet alleen voor Valentijnsdag maar ook als klein bedankje of als lief klein cadeautje voor het hele jaar door. Er zitten 20 doosjes in dus perfect om op voorraad te hebben.

Er zit een stempelset bij, clear blok, inkt spot in Basic Gray, stickers, een hele complete kit dus. En ik heb deze gecombineerd met de bundel een Rondje Gelukswensen die deze week in de hoofdrol stond.. Ik heb een cirkel uit Lost Lagoon cardstock geponst en met mijn scoring board op 1cm een lijn gerild. Toen de teksten erop gestempeld en de hartjes uit de stempelset van de kit. De cirkel heb ik met liquid glue op het doosje geplakt.

Ook de flapjes heb ik bestempeld en de sluitcirkel is een sticker uit de kit. Het lijkt bijna op een wax zegel. Super leuk.

Het doosje op de foto hieronder heb ik gemaakt aan de hand van de beschrijving uit de kit.

En het derde doosje is weer een combi van de stempels uit de kit en de bundel. Ik hou ervan om sets te combineren om te laten zien wat je nog meer met de bundel of de kit kunt doen. Beide zijn bij mij te bestellen.

Ik heb twee mini marsjes in een doosje gestopt en onderin kun je nog geld doen. Ook leuk om dit bijvoorbeeld bij de lunchdoos van kind of partner te doen. Of als traktatie.

In het onderstaande filmpje laat Sara zien wat er in de kit zit en hoe je de doosjes in elkaar zet en bestempeld.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s