Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vrije Vrijdag blog: we hebben een oppas hondje

Vanavond een late blog. We hebben een oppas hondje: Koda blijft vier daagjes bij ons. Mandy. Gert Jan,Lara en Carlijn en Tom zijn vertrokken naar Disneyland Parijs. Mandy en Gert Jan nemen voor de tweede keer hun bruidsmeisjes mee naar Disney en deze keer gaat Tom de vriend van Carlijn ook mee. Mandy vond het moeilijk haar kleine grote schat achter te laten maar ze weet dat we goed voor Koda zullen zorgen.

Dus we mogen lekker wandelen, knuffelen en spelen met ons kleinhondje. Opa en oma spelen. In de lijst met aanwijzingen stond ook max 20 snoepjes per dag haha. Drukke dagen gehad met veel dingen die op onze lijst stonden en nu afgevinkt mogen worden. Vandaag zijn onze airco’s schoongemaakt en nagekeken. En gisteren onze rolluiken laten schoonmaken en 1 van een nieuwe motor voorzien. Wat een verschil was dat. Ze waren echt vies en nu weer stralend schoon : ze lijken wel nieuw!

https://www.instagram.com/reel/CsqAv_9or7u/?igshid=ZWQyN2ExYTkwZQ==

Willem is bezig om de plaats weer schoon te krijgen, dat woestijnzand is echt niet leuk. En de bloesems van de bomen van de buren maken ook een zooitje. Hij vindt mijn Swiffer apparaat geweldig. Hij maakt er nu ook de kap van de jacuzzi mee schoon.

Ik heb vandaag wel geknutseld maar kan het nog niet laten zien want hij is vandaag pas op de bus gegaan. Het is super mooi geworden, ik ben er erg tevreden over en ook trots op. Volgende week zal ik het hier showen. Volgende week staat de bundel Feestballonnen in de hoofdrol. Een hele mooie Nederlandse set! Morgen is er een video hop van ons team. Ik doe niet mee want had het te druk of er waren werklui in huis bezig en dan gaat filmen ook niet. Hopelijk volgende maand kan ik weer gewoon mee doen. Al hoewel er weer leuke dingen op de planning staan. Barcelona met onze vrienden Aggie en Geert en daarna een weekend vol feestjes. Dus kan ik daar de set Feestballonnen goed voor gebruiken. De hele maand Juni krijg je op heel veel pakken Dsp 15% korting. Door al de drukte heb ik maar 2 pakken Dsp dus ik kan volgende maand los gaan!

Welke komt op jouw verlanglijstje? Fijne Pinksterdagen,

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s