Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Zomaar een kaartje

Je hoeft niet altijd een speciale gelegenheid te hebben om iemand een kaartje te sturen.Soms is het erg leuk om iemand te verrassen : niet omdat het moet, maar gewoon omdat het kan.

Helaas worden er steeds minder kaartjes gestuurd terwijl het zo leuk is als er post op de mat ligt. Vooral oudere mensen vinden het heerlijk om een kaartje te krijgen. Ze zijn blij als iemand aan hun denkt.

Dit kaartje heb ik gemaakt met cardstock in de kleur Basic Grey van : 41/8 “bij 11″scored en gevouwen op op 51/2 inch. Met de Detailed Floral Thinlits Dies heb ik het bloemmotief uitgestanst uit Night of Navy cardstock. Daar heb ik 2 rest reepjes basic Grey van 1/4″bij 41/8 opgeplakt en daarop een label geplakt die ik met de Decorative Label pons  geponst heb uit het cardstock Night of Navy.

Het sentiment komt uit de set Special Reason. Hierin zitten behalve mooie bloemen ook erg mooie teksten.

Ik heb de tekst met behulp van de Stamp a Magic mooi onder elkaar gezet. In het begin snapte ik niet goed hoe ik dit hulpmiddel moest gebruiken maar nu kan ik niet meer zonder. Ik leg het je graag uit bij mij thuis en dan kan je het zelf uitproberen.

Met Versamark gestempeld en met Grey embossing poeder bestrooid en met de Heat tool verwarmd om de mooie zilveren tekst te krijgen. Hetzelfde met de kleine hartjes uit de set Bloomin Love, die ik willekeurig boven in heb gestempeld.

Nog wat Jewels Basic Rhinestones erop en mijn kaart is klaar. Klaar om iemand een glimlach en een warm gevoel te schenken bij het openen van de envelop.

Wil je ook een kaartje maken zoals deze, kijk dan bij het kopje evenementen of neem contact met me op voor de mogelijkheden.

Liefs, Ine

 

 

 

Categorieën:kaarten

Tags:, , , , , , , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s