Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke Maandag: een eenvoudig elegant kaartje.

Vandaag voor makkelijke Maandag een eenvoudig maar door zijn eenvoud juist elegant kaartje. Ik heb de stempelset Artistically Inked gebruikt. ik heb de grote bloemen stempel gebruikt met Soft Seafoam inkt maar wel 1 keer afgestempeld. Daarna de iets kleinere bloem gepakt en die in volle sterkte gestempeld. En de kleine bloem heb ik als hart van de lichte grote bloemen gestempeld. Zo ontspannend om uit de losse hand te stempelen en iets moois zien ontstaan.

De tekst komt uit de stempelset en heb ik in Evening Evergreen op een stukje Basic White gestempeld en daarna met de drie kleine bloempjes 1 keer afgestempeld bestempeld. Zo krijg je een heel subtiele afdruk. Daarna met mijn Paper Trimmer het stukje op maat gesneden. Voor een speels effect heb ik eerst 2 dunne strookjes Soft Seafoam cardstock op de bestempelde mat geplakt. En met Dimensionals de tekst erop geplakt. Dan met Liquid Glue de mat op de basiskaart geplakt. Nog wat Blingbling en mijn makkelijke Maandag kaartje is weer klaar.

Super mooi toch? Iedere keer als ik mijn Artistically Inked set gebruik word ik hier vrolijk van: grote favoriet van mij. Er zijn bijpassende stansen van en als je het als bundel koopt krijg je nog 10% korting ipv €71,00 betaal je dan €63,75 en mag je meteen een gratis product uit de Sale-A-Bration folder uitzoeken. Mail mij jouw bestelling maar door op Madebyinepie@gmail.com ik help jou graag.

Liefs Ine

Gebruikte Producten:

Categorieën:kaarten, kaarten maken, Sale-A-Bration

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s