Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dies Dinsdag: de andere verjaardags kaart voor ons mam

Vandaag laat ik jullie de kaart zien die ik gemaakt had voor mijn kinderen voor oma. Vrijdag liet ik al het eerste kaartje zien met de geweldige Picture this Dies. En dit is mijn tweede: ik vind hem zo schattig en mijn moeder vond hem geweldig. Gijs en Michael hadden voor haar uit Zakyntos een schildpadje meegenomen waar ze helemaal weg van was. Dus meteen toen ze de kaart zag zei ze: oh een schildpad net zoals ik van Michael en Gijs heb gekregen.

Ik heb de stempelset Turtle Friends hiervoor gebruikt en voor de teksten de Hemelse Hortensia want die heeft hele mooie kleine teksten. Het gebruikte Dsp is de Brights 6” x 6”. In Bermuda Bay net als de basiskaart. De cijfers komen uit de Playful Alphabet dies.

De binnenkant heb ik ook bestempeld met een schildpad en de slingers uit de dezelfde set.

Hieronder zie je de beide kaarten. En je ziet meteen wat een ander Dsp of Stempelset doet. Hier ga ik nog heel veel kaarten mee maken!

Liefs Ine

Gebruikte Producten:

Categorieën:Dies, dies dinsdag, kaarten, kaarten maken, Sale-A-Bration, Stampin Cut & Emboss Machine, Stempelsets

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s