Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over woensdag: rest reepjes kaart

Gisteravond was ik heerlijk alleen thuis: kids waren werken of sporten en Willem was naar PSV. Dus heb ik mijn restjes bak gepakt en strookjes bij elkaar gezocht. Ik wilde een regenboog kaart maken want die kleuren had ik nog liggen. Sommige stroken waren te breed dus die heb ik smaller gesneden met mijn Paper Trimmer. Dit is echt de allerfijnste papier snijder die ik ooit gehad heb. De oude was ook super maar deze kan nog preciezer dunne strookjes snijden.

Ik heb ze eerst los op een basic white mat gelegd en toen het naar mijn tevredenheid lag heb ik ze met een kleine ruimte ertussen opgeplakt met liquid glue. De stukken die over de kaart hingen heb ik weggeknipt met mijn Paper Snips. Ook al zo’n basis product waar ik niet meer zonder kan.

Met de wensbloemen stansen heb ik de grote bloem twee keer uitgestanst uit Early Espresso cardstock ( ook een reststukje). En de tekst die uit de bijbehorende stempelset komt heb ik met Early Espresso inkt gestempeld op een reststukje Basic White. Nog wat Holiday Rhinestones erbij voor de Blingbling en mijn kaartje was af. Ik ben er zeer tevreden over!

Deze gaat op de post voor mijn zieke vriendin, geluk heeft zij zeker nodig en de kleuren zijn lekker vrolijk. Gisteren ook weer een kaart op de bus gedaan voor onze vriend. En daar kregen we het goede nieuws van dat hij eindelijk na bijna 3 maanden van de Intensive care af mag en naar een gewone afdeling mag: zo blij mee. Corona is echt geen griepje dat hebben we nu al een paar keer meegemaakt. Hopelijk gebeurd er bij mijn vriendin ook een wonder want haar conditie was mega slecht in verband met al haar chemokuren. Dus nu weer schrik ik iedere keer als mijn telefoon gaat. Dat het leven niet eerlijk is weet ik al vele jaren, maar ook nu denk ik weer: waarom zij? Helpen jullie mee duimen?

Liefs Ine

Gebruikte Producten:
Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00
Paper Snips
[103579]
€ 12,00

Categorieën:Dies, kaarten, kaarten maken, Paper Trimmer

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s