Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dies Dinsdag: schijt aan je leeftijd taart voor jarige vriendin en trouwdag 💜

Afgelopen vrijdag werd een vriendin van ons 60 dus samen met Aggie aan de knutsel gegaan. Vlaggetjes gemaakt met de Stitched Triangels en de Playful Alphabet stansen.

Een taart gemaakt van wc-rollen en daartussen de cadeautjes verstopt. Het zag er echt supergaaf uit!

De strikken zijn een combinatie van retired en nieuwe linten. Het label heb ik gemaakt van een stuk Basic White die ik met de Delightful Tag Topper pons zo’n mooie bovenkant gaf. De tekst komt uit de grappige stempelset Met een knipoog: zulke leuke teksten zitten daarin. Aggie en ik waren beide trots op ons kunstwerk en Els was er ontzettend blij mee. Ik zeg missie geslaagd.

Vandaag is ook mijn trouwdag, 15 jaar geleden trouwden we toen voor de kerk. En was ook ons grote feest. Gisteren ben ik naar het graf geweest en heb daar mijn kaartje neergezet met een stenen hartje. We zouden vandaag 36 jaar getrouwd zijn. Ik weet nog goed hoe moeilijk ik het had toen mijn vriendinnen hun 25 jarig huwelijksfeest konden vieren: dat hebben wij niet gehaald. Ik weet nog dat er ouders gingen scheiden en dat 1 van mijn zonen zei: “mama, jij en papa hebben het wel gehaald”. Ik zei” wat dan jongen”? Zegt hij” tot de dood ons scheidt”. “Ja dat klopt schatje” zei ik en voelde de tranen in mijn ogen prikken. Ik kan terug kijken op een geweldig huwelijk met een schat van een man en een zorgzame vader. Maar bijvoorbeeld onze jongste zoon herinnert zich bijna niks meer van zijn vader en dat doet zeer. De jongens kennen Willem nu langer dan hun eigen vader. “Tel wat je hebt en niet wat je mist”, mijn lijfspreuk en op dit soort dagen mijn houvast. Want missen doe ik hem nog iedere dag.

Liefs Ine

Gebruikte Producten:

Categorieën:Dies, dies dinsdag, Over mij, Stampin Cut & Emboss Machine

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s