Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke Maandag: eenvoudig gestempeld beetje Vintage kaartje.

Dit kaartje heb ik gestempeld op een mat van 13.5 cm bij 9,5 cm. Eerst heb ik met de Watercolor Shapes een cirkel gestempeld in Soft Seafoam. De tekst en de bloemen komen uit de Framed Florets. En de achtergrond heb ik gestempeld met de Ranunculus Romance stempelset in Gray Granite die ik een keer afstempel op mijn Grid papier.

De basiskaart is van Soft Seafoam cardstock. De mat heb ik aan de randen gesponst met een Blending Brush en Soft Seafoam inkt. Om de vintage look van de Ranunculus stempelset te benadrukken heb ik twee hoeken omgerold en de randen van de mat met de beschermdop van mijn Paper Snips opgeruwd. Voor de Blingbling heb ik drie Opal Rounds gebruikt. Heerlijk terug naar de basis : papier, stempels en inkt. Alle gebruikte producten kun je bij mij bestellen, ik help jou graag.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s