Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Zie Zo Zaterdag: en weer mijn verjaardag gevierd 🎉

Vandaag was ik weer even jarig, ditmaal kwamen 4 van mijn Stampin’Up! vriendinnen bij mij. Wat een feest was dat. Zulke lieve meiden. Ze kwamen uit alle windrichtingen: zo lief.

We begonnen met thee en gebak lekker buiten onder de veranda. Daar werd ik ook verwend met prachtige kaarten en cadeautjes. Geweldig! Super verwend werd ik. Heerlijk bij kunnen kletsen want door de Corona en omdat we niet naast de deur wonen elkaar veel te lang niet gezien , gesproken en geknuffeld. Vooral dat laatste had ik gemist.

De lunchtafel had ik gisteravond al gedekt en ik werd gebeld door een ander lief teamgenootje dat ze 6 diner borden voor mij gevonden had. Yes, nu is mijn set compleet. Moet er even op wachten want zij woont bij Zwolle, maar echt zo dankbaar dat ze de moeite wilde nemen om voor mij te zoeken. En ze was niet de enige, maar wel de enige die erin geslaagd was. Iedereen die moeite voor mij heeft gedaan: dikke dank je wel.

Na de lekkere en gezellige lunch gingen we creatief aan de gang. Ik had een leuk projectje bedacht met een foto lijstje, alcohol en goud. Hihi vieze vingers gegarandeerd. Nou de dames werden er stil van:in opperste concentratie werden er de mooiste creaties gemaakt. Deze heb ik voor jullie op de foto gezet: trots op het eindresultaat en een mooie herinnering aan een dag met een gouden randje! Lieve Patricia, Monique Gerrie, en Danielle dank jullie wel voor jullie vriendschap en voor deze SUper dag. Dankzij Stampin’Up hebben we elkaar gevonden! En nu wil ik jullie nooit meer kwijt.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

2 antwoorden

 1. Het was echt een fantastische dag hè. Wat was het lang geleden dat we elkaar gezien hadden en konden knuffelen. Het was zo leuk om je te zien genieten en stralen. 🥰

  Wat is je hobbykamer toch prachtig geworden🤩. In het echt nog mooier als op de foto’s.

  De lunch was heerlijk, jammie lekkere worstenbroodjes en nog van allerlei meer lekkers. Buikje helemaal rond gegeten😋

  Daarna nog fijn samen geknutseld. Het was heel leuk om te doen, al wilde het met het goud niet zo lukken als hoe ik wilde 🤪. We hebben nu een mooi lijstje met kunstwerkje, wat meteen een prachtige herinnering aan deze dag is.

  Lieve Ine, wat ben ik blij dat ik jou door Stampin’ Up! heb leren kennen. Je bent zo’n lieve, vrolijke, hartelijke en spontane vrouw. Het was erg leuk om samen jouw 60ste verjaardag te vieren.

  Liefs en een dikke knuffel,
  Monique

  Like

Trackbacks

 1. Verjaardagsfeestje van Ine - Monique van Duren-van der Meer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s